Gemakkelijk een grasmaaier kopen bij Fixami

Maak uw tuin klaar voor de zomer met een grasmaaier van Fixami! Fixami heeft een ruim aanbod aan verschillende grasmaaiers en daarom zal er altijd wel een grasmaaier tussen zitten die aan uw wensen voldoet!

Verschillende grasmaaier merken bij Fixami

Fixami heeft een uitgebreid assortiment van grasmaaiers en deze zijn ook in veel verschillende merken verkrijgbaar. Toch zijn er een aantal merken die het populairst zijn onder de verkoop van grasmaaiers. Dit zijn de volgende merken:

  • Makita grasmaaier
  • Bosch grasmaaier
  • Hitachi grasmaaier

Gemakkelijk een grasmaaier kopen bij Fixami

Wilt u snel en gemakkelijk online een grasmaaier kopen? Dan bent u bij fixami aan het juiste adres! Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw grasmaaier kopen. Zij hebben ervoor gezorgd dat u veilig en snel online kunt afrekenen. Fixami biedt de keuze uit Mister Cash, Vooruitbetaling, PayPal, Visa/Mastercard en AfterPay.

Contact over grasmaaier met Fixami

Heeft u een vraag of wilt u advies? Dan kunt u het beste contact opnemen met Fixami. Er zijn verschillende manieren mogelijk waarop u uw vraag kunt stellen. Zo kunt u hen telefonisch bereiken via het telefoonnummer 025882671. Ook kunt u een whatsapp bericht sturen via het nummer 0471813847 of een mail naar contact@fiami.be. Ten slotte heeft u de mogelijkheid om via de website te chatten met een van de specialisten.

Ook heeft Fixami een winkel in Tilburg waar u naartoe kan om uw vraag persoonlijk te stellen. Zij zijn de gehele week geopend van maandag tot en met zondag.