De Airfryer XL, die wil je wel!

Er komen steeds meer heteluchtfriteuses op de markt, maar welke sluit het beste aan bij jouw gezinssituatie? De Airfryer XL is de grote variant van de Airfryers. De kleine versie is voor ongeveer 2 tot 3 personen en de Airfryer XL voor 3 tot 5 personen. Hoewel de grotere versie voor meer personen wordt beschreven, raden wij in sommige situaties ook de XL versie aan voor 1 tot 3 personen. En dat is dan wel om de volgende redenen.

 

Hou je van bakken? Taarten en cakes uit de Airfryer XL

Je kan zo veel verschillende gerechten klaarmaken in de Airfryer XL. Doordat het mandje net wat groter is dan bij de kleinere versie kan je er een bakblik in kwijt. Hierin kun je taart, cake, tulband of muffins bakken. Met de verschillende accessoires die er momenteel van Philips op de markt zijn, kan je voor elk gerecht de perfecte manier kiezen om het klaar te maken!

 

Ben je de Grillkoning? Zelfs Grillen kan met de Airfryer XL

Zelfs Grillen kan! De Airfryer XL heeft een speciale grillplaat waar je vis, vlees en groente op kunt grillen. De grillpan wordt warmer dan de rest van het apparaat waardoor je kunt grillen. Daarnaast is er ook een speciaal grillrekje waar ook spiesjes op gegrild kunnen worden. Grillen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Door de hete lucht circulatie in de Airfryer wordt het eten van alle kanten even goed bereid. Heerlijk genieten dus!

 

De beste keus

Er zijn veel verschillende friteuses op de markt, maar wat is nou de beste. Op Airfryervergelijken.nl worden verschillende heteluchtfriteuses met elkaar vergeleken! Het merk Philips is een goed merk, zij zijn de bedenkers van de Airfryer en komen constant met vernieuwingen. Ook brengen ze regelmatig nieuwe accessoires uit die perfect zijn voor iedere thuiskok!