Een eigen telefoonhoes maken

Een telefoonhoes maken leek mij echt super leuk om te doen dus ik vroeg aan mijn moeder of ik dat mocht. Mijn moeder vond dat eigenlijk echt een heel leuk idee dus wij besloten om gelijk een site te gaan zoeken waar wij dit konden doen. Mijn eerste idee was om een foto te kiezen die ik van het internet af had gehaald. Later leek het mij toch leuker om eentje te kiezen die ik zelf heb gemaakt. Dat is het een echt unieke beschermer die niemand anders heeft. Het is altijd leuk om iets te hebben wat echt van jouw is. Op die manier laat jij zien wie jij bent. Door een eigen stijl te creƫren kun jij je onderscheiden van de rest. Mijn moeder vond het ook leuker om een foto te kiezen die wij zelf gemaakt hadden.

telefoonhoes maken

Een leuk resultaat

Na lang zoeken op het internet hadden wij eindelijk een site gevonden waar wij zelf een telefoonhoes konden maken. De naam van het bedrijf was Hoezzi, die naam vond ik erg leuk bedacht. Op de site waren allemaal verschillende maten beschikbaar voor elk mogelijk mobiel. Dat is natuurlijk erg handig want niet elke beschermer past om elk mobiel heen. Mijn moeder besloot een foto te kiezen van mij toen ik nog klein was. Na lang zoeken had ik eindelijk de mooiste foto van mijn vriend gevonden, die ging achterop. Hij zou het vast een hele eer vinden dat hij nu altijd op de achterkant van mijn mobiel te zien is.

telefoonhoes maken