Een ruime keuze op het menu van Snackmobiel.nl

De Snackmobiel.nl is een frietwagen voor op feesten, bruiloften, evenementen en meer. Bij deze moderne frietwagen worden de frieten vers gesneden en heerlijk goudbruin gebakken. De frieten worden geleverd in een ouderwetse puntzak. Naast frieten serveren zij ook allerlei soorten snacks.

Soorten menu’s van Snackmobiel.nl

De Snackmobíel heeft keuze uit 3 soorten menu’s. Dit zijn het De Luxe menu, VIP menu en de Royal Lunch. Bij elk menu zitten de frieten, verschillende sauzen en de snacks inbegrepen. Voor het De Luxe menu is het minimale bedrag van de bestelling €260. Bij de andere twee menu’s is het minimale bedrag €360.

Ook hebben wij twee keuzes tussen alleen friet, en friet met een snack. Bij de friet heeft u keuze uit 3 sauzen: mayo, ketchup of curry. Bij de friet met snack kunt u er een kipcorn, frikandel, kaasoufflé of kroket bij kiezen.

Extra’s op het menu

Wij hebben de optie om extra’s te leveren naast onze frieten en snacks. Wij kunnen gekoelde blikjes frisdrank en bier leveren. Zo hoeft u zelf geen frisdranken en bier meer te kopen. Wij hebben ook de optie van het leveren van bittergarnituur. Dit kan op 2 manieren, de normale bittergarnituur en de Luxe variant. Het is ook mogelijk om heerlijke Magnum ijsjes te bestellen in de smaken witte chocola, bruine chocola en almond.  Als u gasten verwacht met een speciaal dieet, kunt u dat ons gerust vertellen. Wij kunnen kijken op welke manieren wij hier rekening mee kunnen houden.