Ga naar 123Tinki voor alles voor de hond

Heeft u sinds een korte tijd een puppy in huis? Dan is het u vast niet ontgaan dat er veel producten gekocht moeten worden om het leven van de hond zo goed en fijn mogelijk te maken. Naast producten zijn er ook nog een aantal andere zaken die geregeld moeten worden. Dit betreft bijvoorbeeld een puppy cursus en een honden verzekering. Al deze zaken kunt u regelen via de website van 123 Tinki. Hier hebben ze verschillende vergelijking machines en kunnen u de meest passende verzekering, producten en cursus aanbieden. Ga daarom snel naar de website en kijk wat het beste bij u past!

Een goedkope honden verzekering via 123 Tinki

Het kan zomaar gebeuren dat uw hond iets overkomt en een ongeluk krijgt of plotseling ziek wordt. het is natuurlijk niet te hopen maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht er zoiets toch gebeuren dan wilt u als baasje van de hond graag dat uw trouwe huisdier zo snel en goed mogelijk geholpen wordt. Vaak gaat u dan naar een dierenarts toe, welke uw huisdier gaat behandelen. Helaas zijn de dierenartsen in Nederland erg duur en soms zijn de behandelingen en operaties voor de meeste huishoudens in geheel Nederland niet te betalen. In zo een geval kan uw trouwe viervoeter niet geholpen worden en dit is natuurlijk niet wat u wilt. Om deze situatie te voorkomen is het zeker aan te raden om een honden verzekering af te sluiten. Voor deze verzekering betaald u per maand een klein bedrag maar bent u wel verzekerd wanneer uw hond iets overkomt. Vaak worden alle kosten dan vergoed vanuit deze honden verzekering. Op de website van 123 Tinki kunt u de honden verzekeringen vergelijken en bekijken welke honden verzekering het beste aansluit op uw wensen. Teveel betalen is natuurlijk zonde!

De puppy cursus van 123 Tinki werkt!

Veel mensen weten tegenwoordig niet waar ze aan beginnen bij de aanschaf van een hond. Veel mensen denken er namelijk veel te makkelijk over en hierdoor krijgt de hond bijvoorbeeld een slechte opvoeding of te weinig liefde en zorg. Om dit te voorkomen is een puppy cursus van 123 Tinki een mogelijke oplossing. Bij de puppy cursus van 123 Tinki leert u bijvoorbeeld hoe u een hond moet opvoeden. Dit is namelijk niet door middel van straffen maar wel door belonen. Het moet ook voor de hond iets leuks zijn om te leren anders zal die zich gaan verzetten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Bij een puppy cursus van 123 Tinki krijgt u levenslang toegang tot alle producten die u vanaf het begin ontvangt. Zo heeft u toegang tot de online videolessen en krijgt u verschillende boeken opgestuurd waar ook veel informatie in staat. U kunt alle lessen en informatie dan op ieder gewenst moment doornemen en gebruiken. Daarnaast kunt u ook altijd een vraag stellen aan een van de honden experts van 123 Tinki. Zij staan altijd voor u klaar en zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.