Ik kan het laten maken van een bedrijfsfilm echt aanbevelen!

Ik kan het laten maken van een bedrijfsfilm echt aanbevelen!

 

images (1)Aangezien ik mijn bedrijf een beetje meer in de picture wilde zetten en bovendien aan potentiĆ«le klanten duidelijk wilde maken wat wij hier in het bedrijf doen, besloot ik een bedrijfsfilm te laten ontwikkelen. Bij het bedrijf Playforward konden we hiervoor terecht en ik moet zeggen dat zij onze verwachtingen wat de bedrijfsfilm betreft echt hebben overstegen. Ik kan ze dan ook met volle overtuiging aan ieder bedrijf aanraden. We hebben niet alleen een goede bedrijfsfilm eraan overgehouden, waarin minutieus elk proces dat hier plaatsvindt in beeld komt, geschoten met de nieuwste apparatuur en met de beste beelden, maar ook hebben ze er alles aan gedaan om de film op de goede manier aan de man en vrouw te brengen – door hun tactiek is het tweede deel er dus ook mee bereikt. Het ging ons er namelijk niet alleen om om mensen te informeren over de werkzaamheden en de originele formule die wij hier binnen het bedrijf hebben, maar ook ging het ons erom meer mensen te interesseren voor onze diensten en producten. En op de manier waarop het is gegaan zijn beide doelen meer dan gelukt, zijn we echt op een andere manier in de kijker gespeeld. Ik kan het je echt van harte aanraden ook eens te kijken naar de mogelijkheden voor een bedrijfsfilm van je eigen werkzaamheden te laten maken, en ik kan je dan zeker de mannen van Playforward aanraden.