Nederlands Openlucht museum is een echte aanrader!

Het Nederlands Openlucht museum is een museum dat anders is dan alle andere museums. Het Nederlands Openlucht museum is namelijk een museum dat zowel een binnen als een buitengedeelte heeft, waarbij u veel verschillende artikelen kunt bekijken. Ons museum  eigenlijk een soort klein Nederland. Er is van elke provincie wel iets te vinden in ons prachtige museum. Ook is het Nederlands openlucht museum een zeer interactief museum. Er vinden allerlei activiteiten plaats in ons museum. Ons museum is een zeer modern museum. Ons museum is namelijk voorzien van touchscreen schermen, waarbij de bezoeker actief bezig is. Ook zijn er veel koptelefoons waardoor u interessante verhalen over verschillenden kunstwerken kunt beluisteren. Het Nederlands Openlucht museum is een echte aanrader voor alle kunstliefhebbers in Nederland!

Activiteiten in het museum!

Er zijn in het Nederlands Openlucht museum verschillende activiteiten voor kinderen. Wij willen ons museum aantrekkelijk en leuk maken voor kinderen. Zo kunnen die ook een leuke dag hebben. U kunt hier bijvoorbeeld brood bakken, meel maken, skelteren etc etc. U kunt er dus voor zowel de ouders als de kinderen een leuke dag van maken.

Wij zijn makkelijk bereikbaar!

Ons museum is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn parkeergelegenheden voor bezoekers die met eigen vervoer naar het museum komen. Wij adviseren onze bezoekers met het eigen vervoer naar het museum te komen, omdat er niet altijd voldoende parkeergelden zijn voor uw auto. Voor informatie over de openingstijden raden wij u aan om onze website te bezoeken.