Op zoek naar meer informatie over led strips en lampen

Op zoek naar meer informatie over led strips en lampen

LEDstrip XL
Op zoek naar meer informatie over led lampen, voor een onderzoekje dat ik voor mijn werk moest uitvoeren, kwam ik de leukste soorten tegen. Mijn werkgever wilde weten of het zou lonen enkele led strips aan te brengen op de treden van de trap hier, ter waarschuwing in het donker. Het is nu zomer natuurlijk en tijdens onze werktijden van nu komen we niet in het donker aan, noch gaan we erin weg. Binnen de kortste keren wordt het echter weer herfst en wordt het wat dat betreft alweer een heel ander verhaal. In die donkerte die dan komen gaat, zul je zien dat vele mensen struikelen over de treden die hier zo onlogisch liggen, niet alleen de eigen werknemers maar ook de bezoekers die hier langskomen voor afspraken. We hebben met name in de winter enkele ongelukken gehad met betrekking tot dit gegeven en wilden toch eens kijken hoe we dit in de toekomst het beste konden voorkomen. Daarom moest ik op zoek naar meer informatie over led, omdat die schijnbaar enorm zuinig zijn. Laat dat schijnbaar maar weg overigens – dat zijn ze namelijk inderdaad, er is geen lamp die zuiniger is. Daarom heb ik de strips ook direct besteld, om aan te brengen onder de treden, opdat de mensen hier een idee hebben hoe de trap daadwerkelijk loopt. Dit was een missie waarin we echt geslaagd zijn, kan ik wel vertellen, want het resultaat mag er echt zijn! Bovendien heb ik er voor mezelf ook enkele leuke dingen gevonden, waarvoor ik diezelfde avond thuis, in mijn eigen tijd, direct achter de computer ben gekropen. Immers, ik zag zulke leuke led bollen die echt een mooi sfeerlicht weten te geven dat ik me direct realiseerde dat ik die wilde hebben.