Online een rouwboeket bestellen bij boeketcadeau.nl

Toen mijn oma overleed moest ik het rouwboeket bestellen. Een moeilijke taak want bloemen vind ik zelf wel erg bepalend bij een uitvaart. Ze geven, soms letterlijk, kleur aan de overledene. Je stuurt ze als laatste groet en als familie laat je ermee zien wie de persoon was. Vroeger waren er regel voor rouwbloemen maar tegenwoordig mag alles en kun je gewoon de bloemen kiezen die passen bij de overledene, in mijn geval mijn oma dus.

Online een rouwboeket bestellen

Rouwboeket bestellenWil je een rouwboeket bestellen dan wil je ook dat het snel geleverd wordt. Niet alleen voor de uitvaart zelf maar ook bij het opbaren vond ik het belangrijk dat er een boeket aanwezig was. Daarnaast hadden we al genoeg andere dingen te regelen dus wilde ik het liefst de bloemen online bestellen zodat ik niet nog naar een bloemist moest om dingen uit te zoeken.

Verschillende vormen en stijlen

Ik kwam terecht bij de webshop boeketcadeau.nl. Hier hebben ze een groot assortiment rouwboeketten. Zo zijn er rouwboeketten, die zet je in een vast bij de kist. Maar ook rouwstukken. Die worden op oasis gemaakt en kun je op de kist leggen. Deze bloemstukken zijn er in verschillende vormen, rond, ovaal, krans of hartvorm en in verschillende stijlen. Ook kun je kiezen voor een biedermeier. Er zijn diverse soorten bloemen en kleuren mogelijk.

Met rouwlint

Rouwboeket bestellenMijn oma’s lievelingsbloemen waren rozen dus we hebben gekozen voor een prachtig stuk met rode rozen. Via boeketcadeau.nl kun je een rouwboeket bestellen met daarbij ook een rouwlint. Hier wordt jouw tekst op gedrukt. Meestal zijn het 2 linten, op het ene lint komt een boodschap voor de overledene en op het andere lint de afzenders. Levering gaat erg snel. Als je voor 12.00 uur bestelt dan kan het de zelfde dag nog geleverd worden.