Rustgevend dankzij windschermen!

Sinds kort wonen wij vlakbij het bedrijf waar ik werkzaam ben. Dit is ideaal aangezien ik zo niet lang hoef te reizen om op de zaak te komen maar een paar meter lopen en dan ben ik er al! Doordat ze van de week aan mij hadden gevraagd of dat ik er wilde zijn wanneer ze de windschermen komen bezorgen was ik enthousiast… Zo enthousiast dat ik als eerst het mag bekijken hoe prachtig deze schermen zullen staan op het terras! Heb natuurlijk volmondig ja gezegd hierop en afgelopen week was het zover! Ik mocht aanschouwen hoe dat hun de windschermen gingen plaatsen op het terras. Dit was een pracht om te zien hoe gemakkelijk deze schermen werden gemonteerd. Ook na een paar uurtjes waren alle schermen geplaatst en het bedrijf alweer vertrokken! Hun snelle manier van werken maakte het mogelijk dat ik verbaasd was over  het resultaat! Hoe prachtig het terras er nu uit ziet, het zag er al netjes uit nadat het terras was gerenoveerd en als afsluiter hebben ze deze schermen geplaatst! Ik zal vanaf nu dan ook met trots over het terras lopen om onze gasten te laten genieten van een gezellige avond!

logo (1)