Wil jij bedrijfskleding bedrukken bij Maxbedrijfskleding.nl?

logo (13)

Tijdens de Kerstborrel had ik het met mijn werkgever over relatiegeschenken. Mijn baas had aangegeven dat hij in het aankomende jaar hier graag mee aan de slag wilt gaan. Relatiegeschenken zijn belangrijk om je naamsbekendheid te vergroten onder je relaties, of zodat hun jou blijven herinneren na die beursdeelname of eindejaarsborrel. Het bedrijf waar mijn baas de relatiegeschenken afneemt, Maxilia, biedt niet alleen relatiegeschenken aan. Je kunt er ook bedrijfskleding bedrukken bij Maxbedrijfskleding.nl. Het schijnt namelijk dat bedrijfskleding voor een positief imago onder klanten zorgt. Mits dit voor uniformiteit zorgt onder de werknemers. Daarom geeft ook mijn werkgever hier de voorkeur aan. Naast de uniformiteit vindt hij ook de presentatie en veiligheid van zijn personeel belangrijk. Ik, net als mijn collega’s, ben het visitekaartje van het bedrijf. Mijn baas is dan ook bereid om hierin te investeren. Hij is er zelfs aan het denken om de bedrijfskleding te voorzien van een logo, waardoor dit de bekendheid van het bedrijf kan vergroten en/of het imago kan vormen van de onderneming.

Een ruime keuze aan bedrijfskleding

45485_9231027V

Mijn werkgever had laatst een kijkje genomen op de website van Maxbedrijfskleding.nl en trof hier een ruime keuze uit verschillende soorten bedrijfskleding aan. Van jassen en bodywarmers tot aan overalls en van t-shirts tot aan polo’s, Ze bieden zelfs overhemden, broeken en reflectie kleding aan die de onderneming vervolgens kan voorzien van een logo. Zoals ik in het begin van dit artikel vermeldde biedt Maxilia verschillende soorten relatiegeschenken aan, van bedrukte aanstekers tot bedrukte tassen. Dit noemt men ook wel verkoopbevordering.