Een canvas foto voor thuis!

Pas geleden was ik op zoek naar een leuk cadeautje voor mezelf. Ik vond het gewoon even leuk om op het internet te kijken naar leuke cadeautjes en om mezelf te verassen. Pas geleden zag ik bij een goede vriend van mij een prachtige canvas foto aan de muur hangen en dit leek mij ook wel wat. Ik vond het er erg mooi uit zien want het leek wel een beetje op een schilderij. Helaas was ik aan mijn goede vriend vergeten te vragen waar hij de canvas foto had laten maken en daarom ben ik zelf gaan zoeken. Na goed zoekwerk kwam ik erachter dat hij dit bij Hema had laten doen.

Erg veel mooie foto’s

Op de website waren verschillende effecten die je kon kiezen en ik vond dat er veel leuke bij zaten. Na goed nagedacht te hebben wist ik welk effect ik op de foto wilde toepassen. Ik moest alleen zelf nog een leuke foto hebben die ik wilde gebruiken. En daarom heb ik samen met mijn vriendin een foto laten maken. De foto is erg leuk geworden en we hebben hem meteen naar Hema opgestuurd. Inmiddels heeft de foto een prachtig sepia effect en lijkt het net een schilderij! We hebben hem meteen opgehangen en het ziet er erg leuk uit. We hebben al veel leuke reacties gehad en ook mijn vriendin vindt de foto erg mooi!