Ik vind het erg belangrijk om elk jaar een fotoboek te maken

Ik vind het erg belangrijk om elk jaar een fotoboek te maken

Een fotoboek is iets wat je niet mag vergeten te maken als er weer een zomer vakantie voorbij is vind ik. In de zomer vakanties worden de meeste foto’s gemaakt is mijn eigen ervaring, en daarom plan ik altijd een dagje uit om voor de kinderen weer een fotoboek te gaan maken en dat doe ik sinds de afgelopen jaren op Hema.nl. dit is overzichtelijk en snel. Ook de kwaliteit van Hema is erg goed en daarom klik ik gemakkelijk een mooi fotoboek in elkaar. En zo heb ik weer een collectes item in de kast zeg ik altijd tegen mijn man die geen idee heeft hoe veel foto boeken wij in de kast hebben staan. Eens in de zoveel tijd gaan we er helemaal voor zitten met het gezin en bekijken fotoboek na fotoboek. En zo zijn wij weer een hele middag verder en hebben we het eindeloos over leuke herinneringen. En alle visites die kwamen en vriendjes van de kinderen die bleven spelen. En daarom vind ik het bijhouden van een fotoboek zo belangrijk omdat de tijd al zo snel gaat. En zodra er weer een nieuwe binnen is gekomen maken wij er ook telkens weer een familie momentje van. Ik ben blij dat het zo simpel online kan want dit is natuurlijk wel erg makkelijk bij houden zo. Want knippen en plakken gaat online een stuk sneller dan met de schaar en lijm.

2 gedachtes aan “Ik vind het erg belangrijk om elk jaar een fotoboek te maken