Horloge box goedkoop

Een horloge box goedkoop aanschaffen is mogelijk via de website van Watch2day. Hier heb ik een tijd geleden een zeer mooi model voor mijn vader gekocht. Een doos waar hij meerdere horloges in op kan bergen. Je hebt een model met zes vakken, maar ook twaalf vakken bestaat tot de mogelijkheden. Mijn vader is een ijdeltuit, maar twaalf uurwerken in zijn bezit hebben, is een beetje teveel. Daarom heb ik ervoor gekozen om de door met zes vakken te kopen. Hier kan hij zijn juweeltjes netjes in op bergen. De uurwerken zijn door het glas in de deksel van de doos te bekijken. Voordeel is dat er zo geen stof op kan komen.

horloge box goedkoop

Ee horloge box goedkoop kopen

Mijn vader was helemaal blij, toen ik hem de doos gaf. Eindelijk kon hij zijn uurwerken netjes opbergen. De doos, gemaakt van hout, was zeker een geslaagd cadeau.

Tijdens mijn zoektocht op de website van Watch2day heb ik voor mijzelf ook het één en ander gezien. Mooie dameshorloges van een zeer bekend merk. Deze waren in de aanbieding en eigenlijk te mooi om niet te bestellen. Samen met de doos voor mijn vader heb ik er uiteindelijk voor gekozen om ook voor mijzelf een fraai uurwerk te bestellen.