Uitzoeken van een console

Wanneer je besluit om een Xbox one kopen, kun je dit op meerdere manieren doen. Een handige optie is het kopen van een console via Internet. Hierdoor heb je namelijk de mogelijkheid de spelcomputers met elkaar te vergelijken. Zo kun je ze selecteren op soort, prijs en op andere eigenschappen. Vele websites bieden consoles ook met stuntprijzen of kortingen aan. Wanneer je ervoor kiest een spelcomputer in een fysieke winkel aan te schaffen, heb je weer het voordeel dat je bij een medewerker alle informatie kunt inwinnen die je nodig hebt.

Xbox

Welke spelcomputers zijn er

Er zijn diverse consoles op de markt, waar we je informatie over kunnen verschaffen. Hierna kun je de keuze maken welke jijzelf het beste kunt gebruiken. Zo bestaat er de new- gen console; dit is de nieuwste generatie van de spelcomputers. Hierdoor beschikken ze over de meest ontwikkelde technologie. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: mooie beelden, snelle processors en de meeste opties wat betreft multimedia. Hierdoor is het mogelijk de allernieuwste games op deze consoles te spelen. Een aantal voorbeelden van new- gen consoles zijn: PlayStation 4, Xbox One S en de Nintendo Switch. Je kunt ook kiezen voor een last- gen console. Deze betreffen de vorige generatie spelcomputers. Het voordeel hiervan is dat ze goedkoper zijn dan new- gen consoles, en nog redelijk veel games aankunnen. Een aantal voorbeelden van last- gen consoles zijn: PlayStation 3, Xbox 360 en de Wii U.
Tenslotte bestaan er nog handheld consoles. Deze houden draagbare spelcomputers in. Een groot voordeel hiervan is het feit dat je overal kunt gamen waar je wil, en niet afhankelijk bent van een televisiescherm. Ze ondersteunen redelijk veel verschillende spellen.