De aquarium experts

Voor de echte aquarium experts ga je naar De Houtense Aquariaan. Met meer dan 25 jaar ervaring met zoetwater aquaria en 14 jaar actief bij Aquariumvereniging Apopogeton, mag je ervan uitgaan dat hier genoeg kennis is. Ben jij ook van plan om aan deze vissenkom te beginnen, maar weet je niet precies waarmee je moet beginnen, schakel deze deskundige maar in. 

Voor de verjaardag van onze ouders hadden wij geld bij elkaar gespaard om een mooi cadeau te kunnen geven. Wij weten dat onze ouders helemaal verzot zijn op vissen. Nee, niet om te eten maar om naar te kijken. Dit was dan ook meteen de aanleiding dat wij tot een mooi cadeau terecht kwamen.  aquarium experts

Geweldig mooi resultaat

Wij waren tot de conclusie gekomen dat wij onze ouders met de hulp van de aquarium experts, een bijzonder mooie bak met vissen wilden geven. Natuurlijk komt daar heel veel bij kijken voordat zoiets moois in de woonkamer staat. Terwijl onze ouders een dagje weg waren hadden wij de afspraak gemaakt om de deskundige erbij laten komen. In de winkel hadden wij al het één en ander gekocht, maar daar hadden wij deze bak nog niet mee ingericht. Precies op tijd was ons cadeau klaar toen onze ouders thuis kwamen. Zij vonden het een geweldig cadeau!