Het beste scherpste en fijnste zwaard vind jij bij Samurai Katana Shop

Samurai Katana Shop is een winkel waar je mooie elegante zwaarden, katana’s en meer samurai gerelateerde zwaarden en messen. Als jij altijd al een mooi, stevig en professioneel Samurai zwaard had willen hebben, is dit jouw kans. Met een webshop vol met allerlei zwaarden van allerlei grootte en maten, is dit de perfecte winkel voor jou als jij een echte zwaarden liefhebber bent. Als je jouw martial arts training een tandje omhoog wil schroeven, doe dit dan met de geweldig mooie en elegante zwaarden van Samurai Katana Shop, hier vind je gegarandeerd een zwaard dat past bij jou grootte, techniek en ziel.

Chinees zwaard

De geschiedenis van een katana

Katana is het japanse woord voor zwaard, want dit waren de soms enorme dingen; zwaarden. Het kopen van die zwaarden is voor sommige mensen gewoon leuk om als versier- of pronkstuk te hebben. Echter gebruiken en kopen sommige mensen katana’s voor het vechten ermee. De oude vechtkunsten van de samurai worden toegepast om de moderne mens de oude vechtkunst te leren. Ken-jutsu is een van de sporten die tot vandaag de dag nog beoefend wordt met een katana. Deze sporten zijn mooi om te zien maar ook moeilijk en uitdagend om te beoefenen. Veel mensen die dan ook een katana kopen gebruiken het daarom waar het voor bedoeld was; duelleren.

Diverse zwaarden kopen

De Samurai Katana Shop

De Samurai Katana Shop is een winkel waar je van alles kan kopen over wat te maken heeft met de oude legendes van de samurai. Je kan er niet alleen zwaarden kopen, namelijk ook:

  • trainingspakken; altijd handig als je aan het trainen bent met zwaarden
  • bokken; speciale zwaarden waarmee je niks echt kan snijden, vooral gebruikt voor trainingsdoeleinden
  • Foedralen; speciale (bescherm) hoezen voor de katana
  • Kabuto’s; de helmen die de samurai vroeger draagten.

Iaido Gi; de speciale pakken die de samurai onder hun harnas dragen