Variant op de gewone sigaret

Bij een e-smoker wordt een vloeistof verdampt, dit is een variant op het roken van een normale sigaret met tabak. Wil je misschien stoppen met het roken van echte sigaretten dan is de smoker een goed alternatief om dit af te bouwen. Verschillende gehaltes in nicotine kunnen aan iedere behoefte voldoen, of je nu veel te lang gerookt hebt of minder en niet zo lang. Door te spelen met het gehalte kun je langzaam je rookverslaving afbouwen tot je geen nicotine meer gebruikt.  

e-smoker

Eenvoudige werken van een e sigaret 

Een e smoker heeft eigenlijk een vrij eenvoudige werking, de werking wordt gedaan door een batterij die ervoor zorgt dat de gloeispiraal warm wordt. De meeste batterijen zijn herbruikbaar of zijn op te laden om vaker te gebruiken. Tevens zorgt de batterij ervoor dat de e liquid verdampt, dit is de vloeistof die in een tank zit van de elektronische sigaret. Deze vloeistof is in vele varianten en smaken te verkrijgen, met en zonder nicotine. De batterij kun je activeren door op een knopje te drukken of als je begint met roken. 

e-smoker

Onderdelen van een e smoker 

De driptip is een mondstuk wat verwisselbaar is, het mondstuk bevestig je op de atomizer. De clearomizer bevat een tankje waar je de vloeistof in doet wat verdampt, door de onderdelen goed te onderhouden kun je lang met de e smoker doen. Je dient de coil regelmatig te verwisselen omdat anders de kracht en de smaak veel minder wordt wat ten koste gaat van de kwaliteit.