Wilt u graag een zakmes kopen? Ga naar de zakmessen specialist!

Een zakmes kopen doe je natuurlijk bij zakmeskopen.nl. Zij hebben een heel breed assortiment messen. Wij zijn dé online zakmessen specialist op het gebied van vaste messen, zakmessen en slijpmaterialen. Wij verkopen veel bekende merken zoals SOG, Fox, Bear Grylls, Leatherman en Gerber. Wij zijn een professioneel en erkend bedrijf.

Is een zakmes kopen legaal?

In Nederland is het legaal om bepaalde zakmessen te bezitten. Er zijn ook een aantal illegale messen zoals vlindermessen, bepaalde vilmessen en werpmessen. Op onze website zijn alle zakmessen legaal. Een zakmes kopen is daarom bij ons veilig en makkelijk. In Nederland is de wapenwet een van de strengste wetten die er is. Het is verboden om een mes gereed voor gebruik vast te houden. Als je je mes wilt vervoeren moet je dit veilig doen. Verpak het mes goed en berg deze goed op. Wij adviseren je om voor de aanschaf van een zakmes de wapenwet goed door te lezen om zo niet voor verrassingen te staan.

Contact

Heeft u een vraag over ons of wilt u een zakmes kopen maar weet u niet welke? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen u alles vertellen over zakmessen en adviseren. Als u eerst een mes in handen wilt hebben voor u deze aanschaft raden wij het u aan om naar onze winkel te komen. Wij zijn een onderdeel van het bedrijf Jacobs Outdoor en zitten gevestigd aan de Nijverheidsweg 1A in Elst, Gelderland.