LED lampen als cadeau!

Dag allemaal! De laatste tijd ben ik weer druk bezig geweest met het zoeken van cadeaus voor mensen om mij heen. Zo was ik laatst bij een goede vriend van mij en vertelde hij me over de hoge energierekeningen die hij heeft. Hij wist niet goed waardoor dit komt en hij wilde hier een oplossing voor vinden. Buiten dat was het licht in zijn woonkamer erg ongezellig en hier wilde hij was aan gaan doen. Ik heb zelf altijd LED lampen in huis en hier bespaar ik een hoop geld mee. Buiten dat zorgen de lampen voor gezellig licht en dat was nou precies wat mijn vriend wilde hebben. Ik wilde hem wel verrassen met een leuk cadeau en daarom ben ik naar de website van Lamp Direct gegaan. Op deze website koop ik altijd mijn lampen en ik heb er ook een paar voor hem besteld.

Een leuk cadeau

De LED lampen kwamen al erg snel binnen en inmiddels heb ik ze al aan mijn vriend gegeven. Hij vond het een erg handig cadeau en we hebben de lampjes er meteen ingezet. Hij heeft nu in ieder geval gezelliger licht en hopelijk bespaard hij binnenkort een hoop geld. Ik ga daar in ieder geval wel vanuit omdat ik dankzij deze lampjes zelf al een hoop energie bespaar!