Prachtige linten op lintjeswinkel.nl

3__18__ms2.rvf_1 (1)Een tijdje geleden wilde ik een prachtig cadeau bedenken voor een goede vriendin van mij. Zij heeft mij door dik en dun geholpen in een moeilijke periode, dus nu wilde ik graag iets voor haar doen. Gelukkig was er lintjeswinkel.nl/ om me te helpen.

Mijn vriendin zou 50 worden en ik weet dat ze het hier heel erg moeilijk mee had. Voor ons is dat ook niet niks, want je hebt het gevoel dat je echt oud wordt op het moment dat je 50 wordt. Natuurlijk is dat niet zo, want sommigen zeggen dat op die leeftijd je leven pas echt begint. Hoe het ook moge zijn, ik wilde haar graag verrassen met een mooi cadeau om haar het gevoel te geven dat ze voor mij echt een ster is.

3__18__ms2.rvf_2Een moeilijke periode

Na 20 jaar getrouwd te zijn, hebben mijn man en ik besloten om uit elkaar te gaan. Dit was een bijzonder moeilijke periode voor me. Op dat moment was mijn vriendin altijd voor me daar. Ze stond voor me klaar ook als ik haar hier niet om vroeg. Ondanks alles had ik heel veel steun aan haar. Natuurlijk had ik ook voor haar klaar gestaan mocht dat nodig geweest zijn. Nu wil ik echter iets bijzonders voor haar doen, simpelweg omdat ze dat verdiend heeft.

3__18__ms1.rvf_2

Nadat ik een prachtig cadeau gevonden had, wilde ik dit ook zo mooi mogelijk versieren. Ik wist eigenlijk niet precies waar ik moest beginnen. Online had ik enkele filmpjes gezien waar ze het pakketje met lintjes versieren en dat wilde ik ook graag doen. Toen vond ik lintjeswinkel.nl waar ze echt de mooiste linten hadden. Ik bestelde er gelijk enkele en maakte er een prachtig cadeau van. Ik weet zeker dat mijn vriendin er erg blij mee gaat zijn!