Een mooie passe partout laten maken

Onlangs heb ik voor één van mijn vader zijn kunstwerken een passe partout laten maken. Mijn vader was altijd druk met het maken van de mooiste schilderijen, maar verder dan het neerzetten op een stoffige zolder kwamen deze kunstwerken niet. Tot mijn vader kwam te overlijden en daar de woning leeggehaald moest worden. Mijn ouders waren al heel lang geleden gescheiden en hierdoor moest nu dus de woning leeg gehaald worden. Wij hebben onze ogen uitgekeken hoeveel mooie tekeningen daar op de zolder stonden. Teveel om allemaal op te hangen, maar zeker de moeite waard om deze niet weg te gooien.  passe partout maken

Wat een pracht exemplaar

Nadat wij de hele woning hadden leeggehaald ben ik mij eens in de kunstwerken van mijn vader gaan verdiepen. Wat een mooie exemplaren stonden hiertussen. Samen met mij broer hebben wij een selectie gemaakt wie wat wilde hebben. Voor mij was de keuze op een bijzonder mooi landschap gevallen, een landschap waar wij als kind vaak aan het spelen waren.

Samen met deze tekening ben ik naar Lijstenmakerij Van Antwerpen gegaan en heb hier een bijzonder mooie passe partout laten maken. Ook heb ik ervoor gekozen om deze met een speciale glasplaat te bedekken, dit voorkomt verkleuring door invloeden van buiten af.