Tip: zaalverhuur in Den Haag

Wanneer je op zoek bent naar een goede ruimte voor een feest, dan moet je eens informeren bij zaalverhuur Den Haag. Hier bestaat de mogelijkheid om een groot feest te geven voor maximaal 130 personen. Omdat wij op zoek waren naar een leuk cadeau voor onze ouders, leek het ons leuk om daar een verrassing voor te organiseren. Daarom hebben wij bij Bombay Palace een zaal afgehuurd om hier stiekem familie en vrienden te ontvangen. Het was een moeilijke periode om alles te organiseren, maar vooral omdat onze ouders hier niets van mochten weten.  

Een super feest

Samen met onze ouders hebben wij eerst lekker gegeten hier bij Bombay Palace. Ondertussen liep aan de andere kant de feestbestemming vol met familie en vrienden. Onze ouders hadden op dat moment moeten weten dat wij als verrassing een zaalverhuur hier in Den Haag hadden afgesproken. 

Het eten was zoals gewoonlijk weer bijzonder lekker. Toen wij de rekening hadden betaald en mijn vader de jassen wilden pakken werden de deuren open gegooid. In eerste instantie hadden mijn ouders niet in de gaten dat de zaal ernaast vol met bekenden zaten, maar daar kwamen zij al snel achter. Het was dan ook een zeer geslaagde feestavond, met heel veel lekkere hapjes.