Lekkere massage in Rotterdam

Nadat ik een waardebon had gekregen voor een massage Rotterdam, heb ik meteen een afspraak gemaakt bij de salon Met Jose in Balans. deze waardebon had ik van een goede vriendin voor mijn verjaardag gekregen. Ten eerste omdat ik mij in een zeer stressvolle situatie heb bevonden en ten tweede omdat dit een manier is om mij naar deze salon te krijgen. Mijn vriendin heeft vaak aan mij gevraagd of ik een keer mee wilde gaan, maar elke keer had ik nog een smoes kunnen bedenken, tot op heden. Deze keer kon ik er niet meer onder uit komen en maar goed ook. 

Met één woord GEWELDIG!

Wat heb ik er een spijt van dat ik steeds allerlei smoesjes heb bedacht om maar niet mee te hoeven gaan voor een massage in Rotterdam. Bij binnenkomst heb ik eerst een gesprek gehad en hier kon ik al mijn klachten kenbaar maken. Na dit gesprek mocht ik op de tafel liggen en werd een begin gemaakt aan de therapie. Vanaf het eerste moment voelde ik mijn lichaam helemaal ontspannen. Ook mijn geest deed hieraan mee en kon ik even aan iets anders denken dan aan de dagelijkse beslommering. Het volgende bezoek aan deze salon staat alweer in mijn agenda.