Schilderij mooi ingelijst door middel van museumglas

Wij hebben laatst een tekening, welke door onze vader was gemaakt, met museumglas in laten lijsten. Dit is een bijna onzichtbaar glas dat weerspiegeling tegenhoudt evenals schadelijke UV-straling. Zelf hadden wij hier niet eerder van gehoord tot wij bij INGMA Kunstschildersmaterialen terecht kwamen en ons werd uitgelegd wat het verschil is tussen dit soort glas en ander materiaal. 

Onze vader is bijna jarig en daarom waren wij op zoek naar een passend cadeau. Het idee kwam van mijn broer om een mooie tekening, die onze vader had gemaakt, in te laten lijsten en hem dit cadeau te geven voor zijn verjaardag.  

Een super cadeau

Mijn vader zat met tranen in zijn ogen toen hij ons pakje uit pakte. Ik moet er wel bij vertellen dat INGMA Kunstschildersmaterialen er een zeer mooi schilderij van heeft gemaakt. Zo hadden wij de keuze uit wel 1000 verschillende lijsten, welke gemaakt waren van verschillende soorten materiaal. Omdat wij deze keuze niet konden maken hebben wij het maar aan de professionele werknemers over gelaten. Zij hebben er meer ervaring mee en weten precies wat wel en niet mooi is. doordat zij gebruik hebben gemaakt van museumglas is er geen weerspiegeling te bekennen wanneer dit schilderij aan de muur hangt.