Kleine cadeautjes om bij jubilea te geven

Bij een speciale gelegenheid is het leuk om cadeautjes te ontvangen maar ook om kleine gedenkmomentjes/cadeautjes weg te geven. Bij een bruiloft wordt er vaak een aandenken aan de trouwerij aan de klanten mee gegeven. Maar dit kan natuurlijk ook bij een x aantal jaar getrouwd zijn of een verjaardag.

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het tegenwoordig wel laten bedrukken. Hierdoor is bij het bedenken van een klein cadeautje om aan gasten mee te geven dan ook niets te gek. Ik raad je aan om een product te kiezen dat iedereen kan gebruiken. Een goed voorbeeld zijn speelkaarten! Laat deze speelkaarten bedrukken met de datum waarop je bent getrouwd en een foto van de mensen waaraan je ze cadeau geeft of een foto van jullie zelf. Speelkaarten kunnen natuurlijk dagelijks gebruikt worden en als er goed mee wordt omgegaan gaan ze nog een tijd mee. Bonus voordeel is dat mensen minder snel je trouwdatum vergeten!

Als je op je 50e verjaardag een photobooth heb gehuurd kan je deze foto’s laten voorzien van een filter waar onder andere de datum van je verjaardag op staat. Als mensen deze terplekke in een lijstje kunnen doen is dat een leuk aandenken aan een mooie dag.

Waar je aan moet denken is dat zo’n aandenken niet teveel hoeft te kosten en vooral handig moet zijn voor gasten. Niemand zit te wachten op een gedenkbord terwijl een mok juist wel leuk is! Er zijn genoeg ludieke cadeaus te bedenken die je als je op bezoek bent bij een vriend weer terug gaat zien in het huis.

Heb jij laatst je bruiloft gehad en heb je een leuk aandenken gegeven aan je gasten of laat jij binnenkort speelkaarten bedrukken met een uitnodiging voor een feest? Als je nog inspiratie wil opdoen kijk dan bij het assortiment van Maxilia.nl!