Met plezier volg ik lessen bij Rijschool Lent

Met plezier volg ik lessen voor mijn rijbewijs bij Rijschool Lent. Omdat het voor mij eg belangrijk is dat ik snel mijn rijbewijs haal, ben ik niet over één nacht ijs gegaan toen ik wilde starten met rijlessen. Hoe dan ook wilde ik een rijschool vinden in mijn omgeving waarbij een hoog slagingspercentage van toepassing is. Toen ik de website: Verkeersschoolwesseldijk.nl vond, kreeg ik al snel een goede indruk. Hier is namelijk een hoop informatie te vinden en tevens krijg je een indruk van de werkwijze die hier wordt gehanteerd. Dit besloot mij om contact op te nemen voor het maken van een proefles.

rijschool lent

Een dag om naar uit te kijken

De instructeur van Rijschool Lent is een zeer vriendelijke man die direct met mij op een prettige manier aan de slag ging. Dit voelde direct goed en daardoor wist ik dat ik hier graag verder wilde gaan om mijn rijbewijs te kunnen gaan halen. Omdat ik mijn rijbewijs cadeau krijg van mijn peet- oom en tante wil ik echt goed mijn best doen om zo spoedig mogelijk te slagen. Dit is niet de enige reden van mijn haast. Het aanbod voor het overnemen van de auto van mijn peetoom voor een aantrekkelijke prijs (mits ik in een keer slaag), wil ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan. 

Echter is het afrijden al aangevraagd en ik voel mij hier best zeker om. Met de gezonde spanning kijk ik erg uit naar die dag.

 

WAAROM WESSELDIJKrijschool lent

Hoogste slagingspercentage
100% tevredenheidsgarantie
Altijd de beste prijs
Uitgebreid lesaanbod
Vertrouwen in eigen omgeving
Geen BTW op beroepsopleidingen
Subsidies waar je recht op hebt