Zoeken naar kerstgeschenk personeel

Weet je al wat voor een kerstgeschenk je je personeel wil schenken dit jaar? Er is van alles in weer in beweging en genoeg op internet te vinden! Kerst komt er weer aan! Kerstgeschenk personeel typte ik in, en ik kreeg een scala aan internetsites om te bestellen. Ik heb een klein bedrijf met dertig man en wil voor iedereen wat leuks kopen. Ik zit nu op de website van Cadeauxperts en ze hebben enorm leuke aanbiedingen. Ze hebben ook veel duurzame cadeaus, iets waar wij in ons bedrijf voorstander van zijn. Er zijn genoeg mogelijkheden. Vorig jaar had ik het niet opgenomen in de begroting, door een verbouwing, waardoor ik alleen maar een kerstborreltje kon bieden. Dit jaar wil ik het anders aanpakken. Ik heb er goed geld voor weggezet en wil nu dat ze krijgen wat ze verdienen!

CadeauXpert

Cadeaus in alle vormen en maten

Ik moet zeggen dat ik het ontzettend leuk vind om zo rond te neuzen. Ik ben nog aan het kijken of ik iedereen wat persoonlijks wil geven of dat ik één kerstpakket samenstel en dit aan iedereen geef. Ook wil ik dit jaar weer een borrel geven, voor de kerstvakantie. We liggen een week plat met het bedrijf en we zijn nu druk bezig om dit allemaal goed te regelen, zodat onze klanten geen vertraging oplopen. Ietsje harder werken dus de komende weken, maar dan voelt zo’n vakantie dan juist weer extra fijn!